Malmros Väg 1e / Klippan

ÄNTLIGEN EN TVÅA I POPULÄRT OMRÅDE!

Slutpris
250 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 308 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på malmros väg såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på malmros väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klippan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Malmros väg 1E, en välplanerad 2 rok som är belägen i ett lugnt och trevligt område!

Bostaden erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning. Allt är originalskick som är i behov av en renovering som har stor potential. Man välkomnas in till en hall med god plats till att hänga av sig ytterplaggen där man även kan sätta in garderob. Köket är praktiskt med bra förvaring och arbetsytor som har en stor yta precis utanför som passar perfekt att inredas med ett matbord. Badrummet är inrett med plastmatta, utrustat med wc, handfat och en äldre tvättmaskin. Sovrummet är i bra storlek med både plats till dubbelsäng och förvaring. Vardagsrummet är rymligt som får plats med både soffgrupp och matbord eller en kontorshörna. Genom vardagsrummet når man den gemensamma trädgården som man har tillsammans med bostaden ovanför. En insynsskyddad trädgård med höga buskar runt om och även här finns det stor potential.

Fördelarna att bo just här är många, otroligt lugnt område med mycket grönska, natur och kultur samt trevliga promenadstigar.
En bostad som passar både första gångs köparen eller det unga som det gamla paret. Finns en lekplats, trädgårdsredskap att låna, samlingslokal att hyra mot ingen avgift. Här bor man med god kommunikation och service. Närhet till livsmedelsbutiker, bank, badhus, bowlinghall, apotek, vårdcentral, bensinstationer, fotbollsplan, skolor och mysiga matställen som Magasinet Stallet och Grindstugan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration