Svalevadsvägen 34

Svalevadsvägen 34

Slutpris

3 250 000 kr


Kabusa— Köpingebro— Ystad

Svalevadsvägen 34


Slutpris
3 250 000 kr

Kabusa— Köpingebro— Ystad

Ett högrest 30talshus med fritt läge och rogivande utsikt.

Ett högrest 30talshus med fritt läge. Interiört är det varsamt restaurerat med bevarade tidstypiska detaljer som trägolv, lister, foder och gamla spegeldörrar. Nya inredningar är väl utvalda i samma stil och det är en helt genomgående tanke i all färgsättning och val av ytskikt. Kök i lantlig stil med specialbeställda luckor/fronter i grågrön ton, väl anpassat i stil och med gedigna kalkstensbänkar, Smegspis och inbyggd vinkyl som extra detaljer. Matrummet som ligger i anslutning till köket har värmande kamin och här har man utgång till stor altan mot söder. Allrum med burspråk och härifrån liksom från övriga rum har man den fria rogivande utsikten. Stilfullt, ljust duschrum. Vacker trappa till övre plan. Här uppe har man öppnat upp och inrett upp i nock, de flertalet fönster som finns ger fint ljusflöde och ger än mer rymd. Trägolv även här, vitlaserad råspont mot tak, synliga takbjälkar, putsade gavelväggar med charmiga månfönster i nock. Det finns två sovrum och ett allrum som även passar fint för extra sovplatser. Magiska utsiktsvyer över det omkringliggande, kuperade landskapet med backar i horisonten. Läget är strategiskt bra med mycket att uppleva i närområdet – Köpingsbergs vingård, Pastafabriken i Ingelstorp, Vinbaren på Kabusa endast en kort promenad bort, likaså finns Olof Viktors bageri och café bara ”en grusväg” bort. Natursköna omgivningar med gröningar, Kabusaån, betesmarker och promenadstråken är oändliga genom det öppna landskapet. Goda kommunikationer med buss och pågatågstation finns i Ystad – in dit till all dess utbud är det bara 12 km. Här bor man verkligen på en rogivande plats med närhet till service och aktivitet när man önskar det. Trädgård med gräsmatta runt huset och en del höga träd och buskar som ramar in. Det finns flertalet fruktträd såsom äppel-, klarbärs- och plommonträd. Hallon, vinbär och krusbärsbuskar finns också. Välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
110/70 kvm
Driftkostnad
27 420 kr/år
Tomtarea
1 659 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-04-02

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Svalevadsvägen såldes av oss 2023-04-02. Se alla våra försäljningar i Köpingebro samt även på Svalevadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.