Fabriksgatan 2 / Kristianstad-Söder / Kristianstad

Ett tillfälle att bo centralt med utsikt över Helge Å!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
98,5 kvm
Avgift
5 938 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fabriksgatan såldes av oss 2019-02-14. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Fabriksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges tillfälle att skapa ett drömboende! Med ett fantastiskt och eftertraktat läge vid Helge Å ligger denna fyrarumslägenhet. De 98,5 kvadratmeterna är fördelade på tre rymliga sovrum, två badrum, klädkammare, förråd samt ett vardagsrum i samspel med matrum och kök. En glasad spaljé delar av sällskapsutrymmena. De karaktäristiska terrasserna i denna förening har gett staden ett medelhavsutseende. Terrassen nås från vardagsrummet och har utsikt över Helge Å. Här på Fabriksgatan 2 bor man i den omtyckta bostadsrättsföreningen Båten med hiss i huset och närhet till allt som Kristianstads centrum har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration