Fästningsgatan 4A / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

En oslipad pärla på bra läge!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
6 091 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fästningsgatan såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Fästningsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Östermalm finner du denna trevliga gavellägenhet med stor balkong i härligt sydvästläge! Bostaden genomsyras av luft och rymd och en äldre charm. Det finns ett visst renoveringsbehov vilket ger dig ett unikt tillfälle att sätta din egen prägel på bostaden. Här finns gott om sociala ytor där det är lätt att trivas. Vardagsrum och matsal är väl tilltaget med generöst utrymme för både matbord och soffmöblemang. Vacker fiskbensparkett som pryder golvet och spegeldörrar är tidsenliga detaljer som erbjuds. Vidare finner du två bra sovrum, ett praktiskt kök och ett badrum med dusch. Bo på populära Östermalm med allt du kan tänkas behöva endast en promenad bort. Med shopping, nöjesliv och grönområden runt knuten är det här ett hem du verkligen kan trivas i. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration