Helgegatan 18B / Kristianstad-Söder / Kristianstad

Attraktiv bostadsrätt på söder med närhet till centrum!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
2 928 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Helgegatan såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Helgegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nöjet att presentera ett trivsamt hem på populär Söder! Här har ni möjlighet att förvärva en välplanerad 3:a i omtyckt förening med närhet till centrum och låg månadsavgift. Köket är i stilrent utförande med gott om arbetsyta och trivsam utsikt mot kanalen. Helkaklat badrum i klassiska färger, två bra sovrum varav ett med en rymlig klädgarderob. Stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och soffgrupp, som inbjuder till härliga middagar i vänners sällskap. En underbar balkong i söderläge för optimalt utnyttjande av soltimmar. Bilen parkerar ni bekvämt i nära anslutning till huset och ingår i månadsavgiften. Helt enkelt ett hem att stormtrivas i! Ta tillfället i akt och kom på visning. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration