Källundavägen 29 / Kristianstad

Slutpris
905 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
8 927 kr/år
Totalareal
1 051 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Källundavägen såldes av oss 2017-11-01. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Källundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Källundavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I natursköna trakter ligger detta charmiga torp med anor från slutet på 1800-talet. Vackert beläget med lummig omgivning och med en underbar utsikt över Kristianstads vackra slättmark. Ett mindre torp med kök, allrum, toalett med dusch samt två stycken sovrum. Vackra fönster och övriga originaldetaljer.
Tomten rymmer diverse växtlighet, högt belägen uteplats, uteplats under tak, bevarad äldre jordkällare och extrabyggnad. Ett prisvärt alternativt om man söker en avslappnande miljö inte långt ifrån Kristianstad men ändå med närhet till matbutiker, bibliotek, café, friluftsbad, bank m.m. samt härliga naturområden att ströva i. Dessutom med absoluta närhet till Skepparslövs golbana!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.