Keltiska vägen 4 / / Kristianstad

VÄLPLANERAT FÖR DEN STORA FAMILJEN

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea/biarea
155/10 kvm
Driftkostnad
40 861 kr/år
Tomtarea
895 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-03-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Keltiska Vägen såldes av oss 2020-03-02. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Keltiska Vägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vä är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Keltiska vägen 4 hittas denna fina enplansvilla från 1972 – ett öppet och ljust boende med många fördelar. Hit flyttar den sociala familjen som gillar att bjuda hem vänner och familj och som vill bo på barnvänligt och lugnt läge.
Bostaden erbjuder stora sociala ytor med inte mindre än möjlighet till fem sovrum utan att ge vika åt stora umgängesytor vid kök och vardagsrum. Villan erbjuder ett snyggt vitt kök, två helkaklade badrum, fem sovrum och groventré med tvättstuga. För fem år sedan fick villan en mycket uppskattad utbyggnad - ett stort allrum med härlig takhöjd, kamin och stora glaspartier mot det härliga trädäcket som omgärdar huset. Bostaden har löpande genomgått renoveringar och är i gott skick, här är det bara att flytta rakt in och trivas. Garage finns och ytterligare plats för flera bilar finns på uppfarten. Här bor man på barnvänligt läge med närhet till både förskola, skola & golfbana. Villan är förbesiktigad och dokumenterad vilket är en stor trygghet för nya ägaren. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vä ligger i den sydligaste delen av Kristianstad, här är det barnvänligt och trivsamt att bo.

NÖJE

Lilla centrum med Coop, vårdcentral, apotek, café, bensinmack och pizzerior. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Vä finns fotbollsplan, tennisbanor, utomhusbad och andra fritidsaktiviteter. Klackabacken är fantastiskt fint och perfekt att promenera/jogga i de fina motionsslingorna.

KOMMUNIKATION

Utmärkta förbindelser med stadsbussen in till Kristianstad. Från E22 går även buss mot Lund/Malmö.

FAMILJELIV

Här finns flera valmöjligheter när det gäller förskolor. Väskolan går du i under hela grundskolan.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.