Sök Meny
Såld

Kristianstad - Kristianstad-Näsby / Kommendantsvägen 14

Välkommen till en nyrenoverad trea i populära HSB Fröknegården. Denna trea är av den större varianten i föreningen. Köket har ny inredning och maskiner från IKEA. Vita luckor, svart bänkskiva och marmor ovanför diskbänken. Samtliga rum har ett enhetligt ekparkettgolv lagt utan trösklar. Vitmålade släta väggar och vackra innerdörrar i ek. Här finns en rymlig balkong som nås från både kök och vardagsrum. Bostadsrättsföreningen är omtyckt och välskött. Gemensamma utrymmen hålls väl i ordning och tvättstugorna är snygga och moderna. Området är väl i ordning med en mysig atmosfär och innergården bjuder på många trevliga sittplatser och lekplatser. Varmt välkommen på visning!

Kristianstad / Kristianstad-Näsby
Kommendantsvägen 14
Slutpris: 900 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 3 397 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Kristianstad / Kommendantsvägen
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.