Sök Meny
Såld

Kristianstad - Kristianstad-Näsby / Kommendantsvägen 14

Välkommen till en nyrenoverad trea i populära HSB Fröknegården. Denna trea är av den större varianten i föreningen. Köket har ny inredning och maskiner från IKEA. Vita luckor, svart bänkskiva och marmor ovanför diskbänken. Samtliga rum har ett enhetligt ekparkettgolv lagt utan trösklar. Vitmålade släta väggar och vackra innerdörrar i ek.
Här finns en rymlig balkong som nås från både kök och vardagsrum. Bostadsrättsföreningen är omtyckt och välskött. Gemensamma utrymmen hålls väl i ordning och tvättstugorna är snygga och moderna. Området är väl i ordning med en mysig atmosfär och innergården bjuder på många trevliga sittplatser och lekplatser. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Kristianstad / Kristianstad-Näsby
Kommendantsvägen 14
Slutpris: 900 000 kr
Boarea: 76 kvm
Avgift: 3 397 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Kristianstad / Kommendantsvägen