Kommendantsvägen 14 / Kristianstad-Näsby / Kristianstad

Slutpris
900 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 397 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kommendantsvägen såldes av oss 2017-02-11. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Kommendantsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en nyrenoverad trea i populära HSB Fröknegården. Denna trea är av den större varianten i föreningen. Köket har ny inredning och maskiner från IKEA. Vita luckor, svart bänkskiva och marmor ovanför diskbänken. Samtliga rum har ett enhetligt ekparkettgolv lagt utan trösklar. Vitmålade släta väggar och vackra innerdörrar i ek.
Här finns en rymlig balkong som nås från både kök och vardagsrum. Bostadsrättsföreningen är omtyckt och välskött. Gemensamma utrymmen hålls väl i ordning och tvättstugorna är snygga och moderna. Området är väl i ordning med en mysig atmosfär och innergården bjuder på många trevliga sittplatser och lekplatser. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration