Lilla stigen 1 / Gamla Näsby / Kristianstad

Vackert och ståtligt hus i charmigt kvarter!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
234/170 kvm
Driftkostnad
61 313 kr/år
Totalareal
1 387 kvm
Rum
8 rum (6-7 sovrum)
Såld
2019-05-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Lilla Stigen såldes av oss 2019-05-17. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lilla Stigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna villa i tre plan på Lilla stigen 1. Här finner du ett vackert och ståtligt hus om 234 kvadratmeter plus biarea och med en härlig rymd och atmosfär. Den här villan erbjuder många härliga utrymmen, såväl invändigt som utvändigt.

Villan välkomnar dig med en ljuvlig veranda. Ett eget rum med charmiga fönster, plankgolv och en helt magisk atmosfär. Verandan ligger åt öster och ger dig morgon- och förmiddagssol.
Vidare en rymlig, inbjudande och öppen hall med hatthylla, gott om utrymme för ytterkläder, skor och skoställ och plats för möblemang. Husets kök är ljust och luftigt och har generösa arbetsytor och rejäl köksbänk i trä. Köket har öppen planlösning mot salongen, som är ett spatiöst och öppet rum med ljusa väggar och charmigt äldre plankgolv. Här finns en kamin centralt placerad. Rummet har fönster åt tre håll och här möblerar man enkelt med både matgrupp och soffgrupp. Två sovrum finns på entréplan. Badrummet är funktionellt och erbjuder toalett, duschkabin, handfat och spegelskåp med belysning. Entréplan har också ett äldre badrum som dock inte används idag.
Ovanvåningen nås dels via trappa vid köket, dels via utvändigt trapphus. Våningen har hela fyra sovrum samt ett allrum. Här finns också ett litet kök och en toalett. Disponeringen av våningsplanet lämpar sig väldigt väl för uthyrning.
Källarvåningen har dels tvättstuga, duschrum, pannrum och förråd men även en stor verkstad (ca 75 kvm) och en före detta cykelbutik (ca 45 kvm). Bara fantasin sätter gränser för hur man kan använda ytorna.

Huset omges av en rogivande och härlig trädgårdstomt med fruktträd och växthus. På tomten hittar du ett dubbelgarage med smörjgrop.

Här finns möjligheten att bo trevligt i klassiska kvarter med närhet till bland annat matbutiker, bank, skola, förskola, lekplatser, fina grönområden, kommunikationer och busshållplats. Näsby fält ligger alldeles runt hörnet och både Vattenriket och centrum ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort. Detta är en bostad med ett mycket bra läge i Gamla Näsbys äldre kvarter.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gamla Näsby

Trevligt, lugnt och omtyckt område i klassiska kvarter!

NÖJE

Näsby fält ligger alldeles runt hörnet och både Vattenriket och centrum ligger bara en kort promenad eller cykeltur bort. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Från Gamla Näsby finns det bra och smidiga förbindelser via buss.

FAMILJELIV

Det finns bra förskolor på gång- och cykelavstånd. Fröknegårdsskolan går barnen ifrån årskurs F-9.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.