Lunnavägen 11 / Hedentorp / Kristianstad

VACKER VILLA ANNO 1933 MED EN MYSIG TRÄDGÅRDSTOMT

Slutpris
2 465 000 kr
Boarea/biarea
153/67 kvm
Driftkostnad
34 695 kr/år
Tomtarea
952 kvm
Rum
5 rum (1-3 sovrum)
Såld
2020-02-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Lunnavägen såldes av oss 2020-02-14. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lunnavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedentorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig trävilla från 1933 fördelade på 1 ½ plan med källare med en fantastisk trädgårdstomt på totalt 952 kvm.
Här erbjuds ett välplanerat boende på citynära läge på Hedentorp. Trägolv, kakelugn och burspråk med spröjsade fönster är några trevliga detaljer som man finner i denna bostad.
Det välkomnande entréplanet vittnar om ett gästvänligt hus med sina inbjudande och generösa sällskapsytor till att samla familj och vänner.
Husets entréplan som erbjuder två sociala rum i fil, ett rymligt kök med matplats, WC och ett stort, fantastiskt vinterbonat uterum som byggdes till år 2004. Ett härligt uterum som säljaren använder året runt med skön vattenburen golvvärme och glasskjutdörrar för att kunna reglera värmen olika årstider. Bostadens mer privata del i form av sovrumsavdelning finns på övre plan med helkaklat badrum.
Trädgården erbjuder plats för lek men är också en lugn och tyst oas för vuxna att njuta middagen i goda vänners lag. Omgivningen erbjuder något för hela familjen. Här bor ni med ett bekvämt promenadavstånd till skola, förskola och lekplats. Goda kommunikationsmöjligheter kollektivt och med bil är du snabbt ute på E22 och kan ta dig vidare i Skåne. Villan är förbesiktigad och dokumenterad vilket är en stor trygghet för nya ägaren.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hedentorp

Populärt område i Kristianstads utkant, ca 2 km från centrum. Här bor man enkelt och tryggt på ett naturskönt läge med det mesta inom räckhåll.

NÖJE

Mycket naturskönt, omgivet av ängar och beteshagar. Fina promenadstråk! I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Det går bussar regelbundet till och från Hedentorp och det finns fina cykelvägar. Med bil är du snabbt ute på E22 och kan ta dig vidare i Skåne.

FAMILJELIV

På Hedentorp finns det både förskola och skola. Det finns även en liten kiosk. Med stormarknader och butiker 1-2 kilometer bort behöver du aldrig känna att någonting saknas.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.