Lunnavägen 11

Lunnavägen 11

Slutpris

2 465 000 kr


Hedentorp— Kristianstad

Lunnavägen 11


Slutpris
2 465 000 kr

Hedentorp— Kristianstad

VACKER VILLA ANNO 1933 MED EN MYSIG TRÄDGÅRDSTOMT

Charmig trävilla från 1933 fördelade på 1 ½ plan med källare med en fantastisk trädgårdstomt på totalt 952 kvm.
Här erbjuds ett välplanerat boende på citynära läge på Hedentorp. Trägolv, kakelugn och burspråk med spröjsade fönster är några trevliga detaljer som man finner i denna bostad.
Det välkomnande entréplanet vittnar om ett gästvänligt hus med sina inbjudande och generösa sällskapsytor till att samla familj och vänner.
Husets entréplan som erbjuder två sociala rum i fil, ett rymligt kök med matplats, WC och ett stort, fantastiskt vinterbonat uterum som byggdes till år 2004. Ett härligt uterum som säljaren använder året runt med skön vattenburen golvvärme och glasskjutdörrar för att kunna reglera värmen olika årstider. Bostadens mer privata del i form av sovrumsavdelning finns på övre plan med helkaklat badrum.
Trädgården erbjuder plats för lek men är också en lugn och tyst oas för vuxna att njuta middagen i goda vänners lag. Omgivningen erbjuder något för hela familjen. Här bor ni med ett bekvämt promenadavstånd till skola, förskola och lekplats. Goda kommunikationsmöjligheter kollektivt och med bil är du snabbt ute på E22 och kan ta dig vidare i Skåne. Villan är förbesiktigad och dokumenterad vilket är en stor trygghet för nya ägaren.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
153/67 kvm
Driftkostnad
34 695 kr/år
Tomtarea
952 kvm
Rum
5 rum (1-3 sovrum)
Såld
2020-02-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.