Lyckegärdsvägen 13 / Kristianstad

Välskött 1 1/2-plansvilla på barnvänligt läge i Vä!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
166/32 kvm
Driftkostnad
28 844 kr/år
Tomtarea
761 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Lyckegärdsvägen såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lyckegärdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lyckegärdsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna generösa och välskötta 1 1/2 plansvilla på barnvänligt läge i Vä! På skyddad hörntomt med härlig trädgård i västerläge ligger detta trevliga hus. Två inbjudande uteplatser för mysiga stunder. Väldisponerad villa med fina kvaliteter och möjligheter. Stora umgängesytor i öppen planlösning med fräscht kök, allrum, hela 5 stycken sovrum i bra storlek och två badrum. Ljus färgsättning och tilltalande materialval. Praktiskt garage med förråd. Låga driftskostnader ger gynnsam boendekostnad. Villan är väl omhändertagen av nuvarande ägare. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Öllsjö

Trivsamt och barnvänligt bostadsområde i sydvästra delen av Kristianstad.

NÖJE

Från Öllsjö har du nära till Kristianstad centrum och där finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Här finns fina motionsslingor att promenera eller jogga runt. I Vä, några kilometer iväg hittar du fotbollsplan, tennisbanor, utomhusbad och andra fritidsaktiviteter.

KOMMUNIKATION

Utmärkta förbindelser med stadsbussen in till Kristianstad, det finns även fina cykelvägar.

FAMILJELIV

I Öllsjö finns flera olika förskolor att välja mellan. På Öllsjöskolan går barnen hela grundskolan. Gymnasium finns flera olika alternativ i Kristianstad.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.