Murarevägen 11

Murarevägen 11


Kristianstad

Murarevägen 11



Kristianstad

Generös enplansvilla med insynsskyddad trädgård på Kulltorp.

Rymlig enplansvilla om hela 185 kvm perfekt till den stora familjen. Här erbjuds fem sovrum, kontors-/gästrum, charmigt allrum med plats för såväl soffgrupp som matrumsmöblemang, trivsamt kök som inbjuder till matlagning, plats för matbord vid fönster och utgång till uterum. Helkaklat badrum och gästtoalett, biblioteksrum där man kan slå sig ner med en bok och koppla av. Ombyggd del 2018 med praktiskt tvättrum, dusch, toalettrum och hörnbadkar. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Radomätning utförd 2023 med bra resultat, se "Dokument och länkar".

Härlig insynsskyddad trädgård med trädäck och plattsättningar som ger många platser att slå sig ner på i trädgården samt spa-bad för njutbart bad. Förrådsutrymmen.

På Kulltorp bor du med närhet till björket och natur, förskola, skola, mataffär, bra bussförbindelser och med cykelavstånd till centrum.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
185 kvm
Driftkostnad
71 758 kr/år
Tomtarea
879 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2023-09-19

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Murarevägen såldes av oss 2023-09-19. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Murarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.