Myrvägen 2 C

Myrvägen 2 C

Slutpris

1 400 000 kr


Kulltorp— Kristianstad

Myrvägen 2 C


Slutpris
1 400 000 kr

Kulltorp— Kristianstad

2-plans radhus på Kulltorp!

Bo med huskänsla i bostadsrättsform i lugn och trivsam miljö. Parhus i två plan med trevlig planlösning och där varje kvadratmeter noga planerats på bästa sätt.
Här njuter du av ett barnvänligt radhusboende med villakänsla och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga tid och energi på att ansvara för yttre underhåll. Detta är en fräsch och tilltalande fyrarummare med ett ypperligt läge i populära bostadsrättsföreningen Kyparen. Lägenheten erbjuder ett entréplan med helkaklat duschrum, praktiskt ljust kök från 2017, stort vardagsrum och utgång till inglasat uterum som leder till stensatt uteplats i sydvästläge och med en lagom stor trädgård med gräsyta. Övre plan har hall, tre sovrum, stor klädkammare samt helkaklat dusch/tvättrum. Två förråd och carport samt en parkeringsplats framför huvudentrén.

På Kulltorp bor du med björket och natur nära ditt nya hem. I närhet finns även förskola, skola, mataffär, kommunikationer samt cykelavstånd till Kristianstads centrum.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
106.5 kvm
Avgift
6 983 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-02-13

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna parhus på Myrvägen såldes av oss 2023-02-13. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Myrvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.