Österlånggatan 3a / Kristianstad-Östermalm / Kristianstad

Välplanerad och ljus tvåa med centralt, lugnt, trevligt och attraktivt läge på Östermalm!

Slutpris
1 075 000 kr
Boarea
61.1 kvm
Avgift
4 653 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Österlånggatan såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Österlånggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det vilar något magiskt över många boenden från 30-talet, så även över denna tvåa på Österlånggatan 3a. Här finner du en välplanerad, ljus och trevlig genomgående lägenhet med balkong i sydväst läge. Dessutom finns här originaldetaljer såsom skjutdörr, listverk, fönsterbänkar i sten.

Här hittar du ett trevligt och ljust vardagsrum samt ett trevligt och yteffektivt kök. Lägenheten har ett sovrum och ett mindre men funktionellt badrum.

I månadsavgiften om 4653 kronor ingår värme, vatten och vindsförråd, källarförråd. Via bostadens förening får du bland annat tillgång till tvättstuga och en trevlig och välskött innergård.

I hjärtat av Kristianstad-Östermalm bor du centralt, lugnt, trevligt och attraktivt med närhet till bland annat caféer, centrum och matbutiker. Axelssons conditori ligger runt hörnet, citykärnan en kortare promenad bort och grönområdena är nära, du når dem enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger centralt, här är det nära till det mesta.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång och cykelavstånd till det mesta. Tåg- och bussstationen ligger på gångavstånd och därifrån tar dig snabbt och lätt vidare.

FAMILJELIV

När du bor på Östermalm har du flera valmöjligheter vad gäller förskolor och skolor i närheten. Tivoliparken ligger en kort promenad bort, där hittar du lekplatser och olika evenemang. Kristianstads bibliotek ligger på Östermalm.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.