Skogsvägen 3B / Egna Hem- Parkstaden / Kristianstad

På trevlig adress i lugna och härliga Parkstaden finner vi denna fina etta på Skogsvägen 3B!

Slutpris
550 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
2 801 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogsvägen såldes av oss 2019-12-04. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Skogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna Hem- Parkstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På trevlig adress i lugna och härliga Parkstaden finner vi Skogsvägen 3B! Här erbjuds ett mycket trivsamt hem med fint ljusinsläpp. Lägenheten är trevligt disponerad med stort rum där både sovplatsen och soffan får plats. Från detta rum nås balkongen i västerläge och ligger mot lugn omgivning. När sommaren gör sitt intåg kommer balkongdörren stå på vidaste gavel. Köket är snyggt svart med goda förvaringsmöjligheter och nytt ekgolv. Badrummet är helkaklat i stilrena färger vilket gör det enkelt att komplettera med handdukar i favoritfärgen.
Här bor du med ett lugnt läge samtidigt som du har centrum inom bekvämt gångavstånd. Helt enkelt ett hem att stortrivas i, varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Egna Hem

Fint villaområde mitt i stan! Nära till grönområdet Björket för promenader och idrottsplats.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Granne med grönområdet Björket där man njuter av sköna promenader och joggingturer i härlig natur. Här finns även en idrottsplats.

KOMMUNIKATION

Cykel- och gångavstånd till centrum och sjukhus. Stadsbussarna går regelbundet till centrum.

FAMILJELIV

Här finns förskolor i både kommunal och privat regi. Parkskolan och Centralskolan inom gångavstånd.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.