Valnötsstigen 18

Valnötsstigen 18

Slutpris

357 500 kr


Larvi Koloniområde— Landskrona

Valnötsstigen 18


Slutpris
357 500 kr

Larvi Koloniområde— Landskrona

Välkommen till denna miljövänliga, moderna och superfräscha kolonistuga byggd 2012, belägen med bästa läge på hörntomt i utkanten av området.

Stor inhägnad tomt på drygt 350 kvm med fin uteplats i paviljong som ger härlig skugga under heta sommardagar och solig uteplats i väster på trädäck intill stugan. Välplanerad, välskött trädgård med spaljerade äppleträd som insynsskydd mot grannen, odlingsbäddar, häckar m m. Separat förråd för trädgårdsredskap.

Stugan får elektricitet genom solpaneler som är monterade på förrådstaket. Elektriciteten lagras i batterier för solenergi som sedan förser stugan med elektricitet för belysning m m. Kolonin saknar därför fast elinstallation vilket är en mycket miljövänlig och kostnadseffektiv lösning då man slipper både fasta elnätsavgifter och kostnad för elförbrukning.

Samtliga möbler, trädgårdsmöbler, trädgårdsredskap och grill ingår i köpeskillingen.


Boarea
49 kvm
Driftkostnad
4 277 kr/år
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-04-12

Mäklarhuset Landskrona

Denna fritidshus på Valnötsstigen såldes av oss 2022-04-12. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Valnötsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.