Äppelblomsgatan 5

Äppelblomsgatan 5

Slutpris

1 950 000 kr


Norra Borstahusen / Magasinhusen— Landskrona

Äppelblomsgatan 5


Slutpris
1 950 000 kr

Norra Borstahusen / Magasinhusen— Landskrona

Hörnlägenhet med söderbalkong!

Ljus och fräsch hörnlägenhet på vån 5 av 6, med stor balkong i söderläge! Boytan är välplanerad och interiören är i nyskick, med stilfullt Marbodalkök och maskinpark från Cylinda i rostfritt utförande. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Magasinhusen har ett naturnära läge med närhet till hav och badplatser, till Borstahusen golfbana med 2 fina 18-hålsbanor och två restauranger som drivs av Kvarteret Erikstorp, närhet till småbåtshamn, restauranger och till fina strövområden längs Landskronas fantastiska kuststräcka. Området är en del av Landskrona stads satsning i Norra Borstahusen. Själva husen är flervåningshus i tegel som speglar Landskronas historiska packhus och Borstahusens marina arkitektur.


Boarea
55 kvm
Avgift
3 657 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-07-24

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Äppelblomsgatan såldes av oss 2023-07-24. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Äppelblomsgatan.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.