Badhusgatan 13

Badhusgatan 13

Slutpris

1 995 000 kr


Nyhamn— Landskrona

Badhusgatan 13


Slutpris
1 995 000 kr

Nyhamn— Landskrona

Lägenhet på exklusivt läge

Lägenhet om två rum på 62 kvadratmeter erbjuds nu på ett av Landskronas mest eftertraktade lägen. Lägenheten har en vacker och rogivande utsikt mot Nyhamns båthamn, hamninlopp och den konstgjorda ön Gråen. Vardagsrum och kök har flertalet fönster ut mot båthamnen som skapar ett fint ljusflöde i de båda rummen. Vardagsrummet är rymligt och har plats för såväl soffmöblemang som läshörna. Ifrån vardagsrummet når man den väl tilltagna balkongen med den vackra utsikten. Sovrummet har även det en utgång till balkongen och är försedd med garderob med skjutdörrar. Bostaden har används som en övernattningslägenhet och är sparsamt nyttjad.

Nyhamn har ett bra läge med närhet till hamninlopp, båthamn, kallbadhus, badplats och promenadstråk. Efter invigningen av Peter Brobergs bro 2015 kan man lätt ta sig över till Landskrona centrum med flertalet restauranger och butiker. Läget har goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 531 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-04-20

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2017-04-20. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.