Sök Meny
Såld

Landskrona - Nyhamn / Badhusgatan 13

Lägenhet på exklusivt läge

Lägenhet om två rum på 62 kvadratmeter erbjuds nu på ett av Landskronas mest eftertraktade lägen. Lägenheten har en vacker och rogivande utsikt mot Nyhamns båthamn, hamninlopp och den konstgjorda ön Gråen. Vardagsrum och kök har flertalet fönster ut mot båthamnen som skapar ett fint ljusflöde i de båda rummen. Vardagsrummet är rymligt och har plats för såväl soffmöblemang som läshörna. Ifrån vardagsrummet når man den väl tilltagna balkongen med den vackra utsikten. Sovrummet har även det en utgång till balkongen och är försedd med garderob med skjutdörrar. Bostaden har används som en övernattningslägenhet och är sparsamt nyttjad.

Nyhamn har ett bra läge med närhet till hamninlopp, båthamn, kallbadhus, badplats och promenadstråk. Efter invigningen av Peter Brobergs bro 2015 kan man lätt ta sig över till Landskrona centrum med flertalet restauranger och butiker. Läget har goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats.

Sponsrade länkar
Landskrona / Nyhamn
Badhusgatan 13
Slutpris: 1 995 000 kr
Boarea: 62 kvm
Avgift: 3 531 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Badhusgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.