Sök Meny
Såld

Landskrona - Nyhamn / Badhusgatan 13

Lägenhet på exklusivt läge

Lägenhet om två rum på 62 kvadratmeter erbjuds nu på ett av Landskronas mest eftertraktade lägen. Lägenheten har en vacker och rogivande utsikt mot Nyhamns båthamn, hamninlopp och den konstgjorda ön Gråen. Vardagsrum och kök har flertalet fönster ut mot båthamnen som skapar ett fint ljusflöde i de båda rummen. Vardagsrummet är rymligt och har plats för såväl soffmöblemang som läshörna. Ifrån vardagsrummet når man den väl tilltagna balkongen med den vackra utsikten. Sovrummet har även det en utgång till balkongen och är försedd med garderob med skjutdörrar. Bostaden har används som en övernattningslägenhet och är sparsamt nyttjad.

Nyhamn har ett bra läge med närhet till hamninlopp, båthamn, kallbadhus, badplats och promenadstråk. Efter invigningen av Peter Brobergs bro 2015 kan man lätt ta sig över till Landskrona centrum med flertalet restauranger och butiker. Läget har goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats.

Sponsrade länkar
Landskrona / Nyhamn
Badhusgatan 13
Slutpris: 1 995 000 kr
Boarea: 62 kvm
Avgift: 3 531 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Badhusgatan