Badhusgatan 9

Badhusgatan 9

Slutpris

3 750 000 kr


Nyhamn— Landskrona

Badhusgatan 9


Slutpris
3 750 000 kr

Nyhamn— Landskrona

Underbar seasidevåning i Nyhamn med påtaglig marin känsla samt två inglasade balkonger

På utmärkt läge finner ni denna ytterst väldisponerade lägenhet i genomgående utmärkt skick med dubbla inglasade balkonger, båda generöst tilltagna om 11 respektive 9 kvm med utrymme för matplats, loungegrupp eller liknande. Öster- och västerläge på balkongerna innebär att man under dagen och solens gång kan unna sig lyxen att välja sol eller skugga, värme eller svalka, lä eller lätt bris. Dessutom är grillning med gasolgrill på balkongerna godkänt av föreningen, ett mycket trevligt inslag som tillför ytterligare en dimension av livskvalitet till boendet.

Det utmärkta läget på andra våning ger det bästa av två världar. Här slipper man insynen från kajpromenaden men är i perfekt höjd för att på första parkett kunna åtnjuta alla hamnens aktiviteter, skådelspelet när Peter Brobergs bro öppnar sig för inkommande båtar som sedan ska anlägga kajkanten, folkvimlet kring den populära glasskiosken Dockside och Hotel Öresunds fullsatta uteservering samt vyn man aldrig tröttnar på, när stora båtar majestätiskt glider förbi i hamninloppet.

Föreställ er en rogivande morgonpromenad längs ett spegelblankt Öresund som på vägen tillbaka avslutas med några härliga simlängder på Citadellbadet innan en delikat frukost avnjuts med vy över hamnen som sakta vaknar till liv där sportfiskebåtarna stillsamt puttrande lägger ut. Efter en uppiggande dusch kan man en kort promenad senare, kanske genom den underbart, lummiga allén längs med vallgraven, befinna sig i stadens centrum med torghandel, butiker, caféer och restauranger. En njutbar lunch eller fika senare kanske man på vägen hem smiter inom konsthallen för en kulturell injektion på någon av deras många utställningar. Väl hemma för några slappa timmar på balkongen, solandes eller avnjutandes en god bok, ja då sjuder hamnen plötsligt av folkliv med flanörer längs kajpromenaden, soldyrkare på trädäcken och köande glassälskare vid glassbaren. När kvällen nalkas kan det hända att man väcks ur sin tupplur i skuggan till tonerna av livemusik från hotell Öresunds uteservering. I samma stund väcks även valmöjligheten att kanske slänga på sig finskjortan, spatsera över bron för en god bit mat eller bara stanna kvar hemma i sina bekväma shorts, sätta på grillen, korka upp en flaska rött och avnjuta musik, mat och dryck från sin egen lounge innan man mätt och belåten somnar in för...en ny dag som boende i Nyhamn, svårslaget eller hur.

I lägenhetens öppna planlösning förenas vardagsrum, matplats och kök som kompletteras av två sovrum samt ett rymligt, stilfullt badrum med golvvärme och tvättavdelning. Genomgående utmärkt skick paketerat i moderna, enhetliga ytskikt och färgskalor.

Såväl uppvärmning som vatten är inkluderat i månadsavgiften liksom bredband, Tv och IP-telefoni via Telias Triple Play.

I det expansiva Nyhamnsområdet är det lika nära till centrum, shopping och restauranger som till hav och bad. På motsatta kajsidan hittar man såväl stans populäraste glassbar som nyöppnade hotell Öresund med restaurang, gym och spaavdelning. Underbara promenadstråk sträcker sig såväl längs med vattnet mot Borstahusen som genom grönskande parkområden i anslutning till den välbevarade 1500-talsfästningen Citadellet och Sveriges förmodligen vackraste koloniområde.

Lägenheten kommer inte att kunna tillträdas förrän tidigast i april månad 2022. Visning enligt överenskommelse.

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare.


Boarea
83 kvm
Avgift
5 100 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-07-15

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2021-07-15. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.