Drottninggården 86

Drottninggården 86

Slutpris

2 175 000 kr


Drottningen— Landskrona

Drottninggården 86


Slutpris
2 175 000 kr

Drottningen— Landskrona

1-plans Brf-radhus / Tomt i söderläge / Möjlighet till 4 sovrum

Nu erbjuds en utmärkt möjlighet att utifrån egna önskemål och behov modernisera och anpassa detta radhus i populära och barnvänliga Brf Drottningen. Härlig tomt i söderläge och möjlighet att få till hela 4 sovrum om så önskas.

Planlösningen fördelar sig på en entré som öppnar upp sig mot en rymlig hall som öppnar upp sig mot kök, vardagsrum och matplats, två generöst tilltagna sovrum samt badrum, gästtoalett och separat tvättutrymme.

Brf Drottningen som förvaltas av HSB är en av Landskronas mest populära föreningar med välskötta innergårdar och lekplatser, gemensam idrottshall, festlokal och biltvättshall samt gott om parkeringsplatser för såväl boende som gäster.

Fiber indraget och såväl garageplats som parkeringsplats ingår i avgiften.

Gångavstånd till Borstahusen med härliga badplatser, Engelska skolan, golfbanor, välrenommerade restauranger samt COOP-butik och gym. Anlagda cykelvägar från området till skolor, idrottsplats, tågstation och centrum samt busshållplats med avgångar mot såväl centrum som stationen belägen precis i utkanten av området.

Välkommen på visning!


Boarea
114 kvm
Avgift
7 060 kr/mån
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-04

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Drottninggården såldes av oss 2023-04-04. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Drottninggården.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.