Kronstigen 6

Kronstigen 6

Slutpris

5 195 000 kr


Öresundsparken— Landskrona

Kronstigen 6


Slutpris
5 195 000 kr

Öresundsparken— Landskrona

Inflyttningsklart 1-planshus med generösa sällskapsytor

Nu har vi förmånen att kunna presentera ett genomgående renoverat och tillbyggt 1-plansradhus i populära Öresundsparken, strax intill det ursprungliga Borstahusen och den nyare, expansiva delen som kallas för norra Borstahusen. Här förenas generösa sällskapsytor i en öppen planlösning som kompletteras av sovrumssektioner med badrum på vardera sida.

Vattenburen golvvärme i större delen av huset och en för området unik tillbyggnad som tillsammans med flertalet takfönster bidrar till såväl rymd och karaktär som naturligt ljusinsläpp. Uteplatsen om cirka 60 kvm erbjuder utrymme för såväl större matplats som loungemöblemang och jacuzzi kompletteras av en mindre stenlagd uteplats på husets entrésida där solen dröjer sig kvar till tidig kväll, här finns även möjlighet till parkering för 1-2 bilar om så önskas.

Planlösningen fördelar sig på en ljus, välkomnande entré som öppnar upp sig mot köket och de sociala ytorna fördelade på vardagsrum och matplats. Dessa kompletteras av ett Master Bedroom om ca 25 kvm, ytterligare 2 sovrum, ett mindre allrum med egen ingång samt två helkaklade badrum med dusch, varav det ena med tvättsektion. Allrummet med separat ingång kan göras om till ett fjärde sovrum, alternativt lämpar sig denna del av huset utmärkt för en tonåring eller kanske för uthyrning till exempelvis golfturister.

Garageplats i nyrenoverad länga, fiber indraget samt plats för uppställning av 1-2 bilar på den stenlagda framsidan om så önskas.

Det utmärkta läget erbjuder gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor samt gastronomiska upplevelser på välrenommerade Kvarteret Erikstorp. Direkt närhet till Engelska skolan F-9 och Borstahusens idrottsplats, utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer mot tågstationen och centrum samt närhet till motorväg såväl norr- som söderut. Nyetablerad COOP-butik och friskvårdsanläggning, STC i närområdet.

Välkommen på visning!


Boarea
ca 150 kvm
Driftkostnad
29 500 kr/år
Tomtarea
318 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-12-03

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Kronstigen såldes av oss 2021-12-03. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Kronstigen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.