Löpargatan 10B / Springaren / Landskrona

3:a på markplan - Löpargatan 10 B

Slutpris
1 110 000 kr
Referensnummer
139 619
Boarea
80 kvm
Avgift
4 053 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Löpargatan 10B såldes av oss 2014-06-17. Se alla våra försäljningar i Landskrona

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Springaren är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade, genomgående 3:a på markplan med inglasad balkong, stilfullt renoverat kök samt underbar uteplats i västerläge.

Låg månadsavgift samt att inga större investeringar finns planerade skapar goda förutsättningar för en förmånlig boendekostnad i en välskött, populär förening med faciliteter som bastu, tvättstuga, parkering, garage och festlokal.

Lägenheten är belägen i ett lugnt, barnvänligt område med närhet till skolor, lekplatser, hav & bad samt utmärkta kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.