Löpargatan 42 B / Landskrona

3:a på markplan - Löpargatan 42B

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
169 290
Boarea
80 kvm
Avgift
4 241 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Löpargatan 42 B såldes av oss 2014-06-29. Se alla våra försäljningar i Landskrona

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Löpargatan 42 B är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade, genomgående 3:a på markplan med inglasad balkong, nyrenoverat badrum och underbart trädäck i västerläge. Mindre moderniseringsbehov finns vilket innebär att man med mindre ingrepp kan skapa sig ett modernt, bekymmersfritt boende i välskött förening med låga månadsavgifter.

I föreningen erbjuds faciliteter som moderna tvättstugor, festlokal, bastu och solarium samt parkeringsplats och möjlighet att hyra garage.

Lägenheten är belägen i ett lugnt, barnvänligt område med närhet till skolor, lekplatser, hav & bad samt utmärkta kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.