Löpargatan 2C

Löpargatan 2C

Slutpris

2 325 000 kr


Springaren— Landskrona

Löpargatan 2C


Slutpris
2 325 000 kr

Springaren— Landskrona

Renoverad 4:a på markplan med möjlighet till snabbt tillträde

Nu har vi förmånen att kunna presentera denna inbjudande och smakfullt renoverade lägenhet med härligt ljusinsläpp och enhetliga ytskikt.

Såväl inglasad balkong som generöst tilltagen uteplats i solsäkert söderläge med utrymme för såväl loungemöblemang som matplats. Möjlighet finns dessutom att anlägga ytterligare en uteplats i motsvarande storlek på lägenhetens motsatta sida i anslutning till vardagsrummet, se alternativ planskiss.

Den genomgående, väldisponerade planlösningen fördelar sig på ett ljust, rymligt kök, ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme för kompletterande matplats samt 3 rejäla sovrum, ett badrum och en gästtoalett.

Parkeringsplats ingår i avgiften tillsammans med ett generöst tilltaget förråd i direkt anslutning till lägenheten på entréplan.

I den välskötta föreningen erbjuds även möjlighet till garageplats samt laddmöjligheter för elbil via 6 stycken laddstolpar. Dessutom välskötta innergårdar med lekplatser samt moderna tvättstugor, festlokal, bastu och tvätthall för bil.

Lugnt, barnvänligt område med gångavstånd till såväl Engelska skolan som Västervångskolan, Borstahusen, hav & bad, underbara promenadstråk & golfbanor samt utmärkta kommunikationer.

Möjlighet till omgående tillträde om så önskas.

Välkommen på visning!


Boarea
101 kvm
Avgift
5 545 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-31

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Löpargatan såldes av oss 2023-01-31. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Löpargatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.