Malmövägen 24 / Örja / Landskrona

Villa på uppväxt hörntomt med vinterisolerat uterum, garage och inredd källare

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
170/85 kvm
Driftkostnad
32 498 kr/år
Totalareal
592 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Malmövägen såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Malmövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örja är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På hörntomt med trädgård i solsäkert sydvästläge finner ni denna 1,5-plansvilla i välhållet skick. Den omsorgsfullt anlagda trädgården välkomnar med lummig grönska och uteplatser som kompletteras av ett härligt, vinterisolerat uterum.

Entréplanet fördelar sig på en entré/hall med golvvärme, ett helkaklat badrum som renoverades 2014, ett kök med utrymme för större matplats samt ett generöst tilltaget vardagsrum / matrum i vinkel och ett rymligt sovrum. Ovanvåningen erbjuder två väl tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum.

Dessutom garage med fjärrstyrd port och rejäl förrådsdel, carport, stor uppfart samt fiber indraget. Källardelen som byggdes till 1979 har fullgod takhöjd och är till största delen inredd med ett större allrum samt två mindre förrådsrum som kan nyttjas efter behov. Ett av de två oinredda utrymmena utgör idag tvättstugan.

Närhet till köpcentra och större matbutiker. Kortare cykelavstånd till såväl centrum som Landskrona station och motorvägen mot Malmö - Helsingborg nån inom ett par minuter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.