Midhemsvägen 10

Midhemsvägen 10

Slutpris

3 790 000 kr


Egna Hem— Landskrona

Midhemsvägen 10


Slutpris
3 790 000 kr

Egna Hem— Landskrona

Stilfull 60-talsvilla med generösa sällskapsytor och underbar trädgård i söderläge

På en av de större tomterna i populära Egna Hemsområdet återfinns denna vitmålade tegelvilla, i stramt stilrent utförande. Här välkomnar generösa sällskapsytor med möjlighet att öppna upp och modernisera ytterligare. Den ljuvliga trädgården i solsäkert söderläge ramas in av uppvuxna häckar och pryds av ståtliga träd, bland andra valnöt, äpple och päron tillsammans med vackert blommande syren- och rododendronbuskar. Lättskött trots sin storlek och helt omsluten så att barn och husdjur kan springa och leka fritt. Gott om plats för pool om så önskas.

Entréplanet fördelar sig på ett härligt vardagsrum med riklig fönstersättning, ett matrum som med fördel kan införlivas i vardagsrummet för ytterligare ljus och rymd, kök samt en gästtoalett och ett allrum som kan nyttjas som sovrum, kontor eller kanske gästrum. Dessutom ett generöst tilltaget uterum med skjutdörrspartier mot det härliga soldäcket som överblickar trädgården.

På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum, ett badrum samt ett större sovrum i anslutning till balkong och två mindre på motsatta sidan.

Källaren som är inredd och uppvärmd har separat ingång och erbjuder ett rymligt sällskapsrum om dryga 30 kvm som kompletteras av tvättstuga, bastu med dusch samt en mindre matkällare och ett rymligt förrådsrum.

Det rymliga garaget med arbetsbänk och förvaringsutrymme garanterar tillsammans med carporten parkeringsutrymme för upp till 3 bilar. I bortre delen av trädgården erbjuds dessutom ett rejält förråd för trädgårdsutrustning, utemöbler, etc.

Egna Hem är ett lugnt, smakfullt anlagt villaområde med gångavstånd / cykelavstånd till det mesta staden har att erbjuda, centrum, skolor, Borstahusen, idrottsarenor och friskvårdsanläggningar. Direkt närhet till stadsbussar, pizzeria och närbutik.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
150/91 kvm
Driftkostnad
43 000 kr/år
Tomtarea
1 022 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-24

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Midhemsvägen såldes av oss 2020-06-24. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Midhemsvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.