Nyvångsgatan 21 / Nyvång / Landskrona

2-plansvilla i toppskick - Nyvångsgatan 21

Slutpris
2 430 000 kr
Referensnummer
141 531
Boarea/biarea
132/23 kvm
Driftkostnad
31 270 kr/år
Tomtarea
268 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-plansvilla
Såld
2014-06-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Nyvångsgatan 21 såldes av oss 2014-06-05. Se alla våra försäljningar i Landskrona

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyvång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till det attraktiva området Nyvång och denna välplanerade och stilfullt renoverade 2-plansvilla i toppskick. Här har omfattande renoveringar genomförts sedan 2008 och framåt. Medvetna materialval och välhållna, genomgående ytskikt harmonierar väl med varandra och bidrar till ett välkomnande hem med en exklusiv känsla. Dessutom härligt uterum i anslutning till insynsskyddad trädgård med ett väl tilltaget trädäck i västerläge.

Lugnt och barnvänligt läge strax intill fantastisk parkmiljö, Karlslund. Närhet till idrottshall, isbana, badhus, förskola/skola och Landskronas fantastiska golfbanor. Utmärkta bussförbindelser och cykelstråk mot centrum och havet.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.