Öresundsgatan 98 B

Öresundsgatan 98 B

Slutpris

2 600 000 kr


Väster— Landskrona

Öresundsgatan 98 B


Slutpris
2 600 000 kr

Väster— Landskrona

Charmigt radhus med inredd källare och trädgård med uterum i västerläge

Nu har vi förmånen att kunna presentera ett av de populära radhusen på Väster med närhet till det mesta staden har att erbjuda. Trädgård i solsäkert sydvästläge, inglasat uterum samt inredd källare med egen ingång.

På entréplanet välkomnas man av en öppen, luftig entré i anslutning till gästtoalett som öppnar upp sig mot såväl det genomgående, härliga vardagsrummet som köket i direkt anslutning till uterum och uteplats. Ovanvåningen erbjuder två större sovrum tillsammans med ett mindre samt ett helkaklat badrum och förråd / klädkammare. Slutligen kompletteras boytan av en fräsch, rymlig källare med dryga två meter i takhöjd och egen ingång där ett större allrum kompletteras av tvättstuga och flera förrådsrum som kan anpassas efter behov och önskemål.

Garageplats i gemensam länga strax intill bostaden och gångavstånd till Västervångskolan F-9, Albanoskolan F-6 samt närbutik, pizzeria, konditori, lekplats och hundrastgård. Även gångavstånd till centrum och kortare cykelavstånd till Borstahusen och golfbanor.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
102/60 kvm
Driftkostnad
35 650 kr/år
Tomtarea
215 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-10

Mäklarhuset Landskrona

Denna radhus på Öresundsgatan såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Öresundsgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.