Öresundsgatan 98 B / Väster / Landskrona

Charmigt radhus med inredd källare och trädgård med uterum i västerläge

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
102/60 kvm
Driftkostnad
35 650 kr/år
Tomtarea
215 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna radhus på Öresundsgatan såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Öresundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi förmånen att kunna presentera ett av de populära radhusen på Väster med närhet till det mesta staden har att erbjuda. Trädgård i solsäkert sydvästläge, inglasat uterum samt inredd källare med egen ingång.

På entréplanet välkomnas man av en öppen, luftig entré i anslutning till gästtoalett som öppnar upp sig mot såväl det genomgående, härliga vardagsrummet som köket i direkt anslutning till uterum och uteplats. Ovanvåningen erbjuder två större sovrum tillsammans med ett mindre samt ett helkaklat badrum och förråd / klädkammare. Slutligen kompletteras boytan av en fräsch, rymlig källare med dryga två meter i takhöjd och egen ingång där ett större allrum kompletteras av tvättstuga och flera förrådsrum som kan anpassas efter behov och önskemål.

Garageplats i gemensam länga strax intill bostaden och gångavstånd till Västervångskolan F-9, Albanoskolan F-6 samt närbutik, pizzeria, konditori, lekplats och hundrastgård. Även gångavstånd till centrum och kortare cykelavstånd till Borstahusen och golfbanor.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.