Parkgatan 10 - 2 / Hamnen / Slottsparken / Landskrona

Välkommen till en av Landskronas finaste takvåningar!

Brf Slottsparken I
Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
4 998 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parkgatan såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Parkgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hamnen / Slottsparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Föreningens penthouse har direktaccess till bostaden via hissen och som kronan på verket en generös takterrass med fantastisk utsikt! Vitt kök från Marbodal med granitbänkskiva och rostfria maskiner från Siemens. Synliga bjälkar i taket där köket är öppet upp i nock. Generöst badrum med stora klinkerplattor på golv och stilrent, vitt kakel på vägg. Både Tvättmaskin och torktumlare.

Slottsparken nr 1 är en nybildad förening med låg belåning och goda ekonomiska förutsättningar. Här ingår värme, vatten och källarförråd i avgiften. Den ursprungliga byggnaden är totalt ombyggd och inrymmer nu fem ljusa och moderna bostäder, 2-3 rum och kök, från 81 kvm till 108 kvm, i stilfullt utförande och med tilltalande materialval. De flesta bostäder har uteplats eller terrass. Förrådsutrymmen finns i källaren. P-plats finns eventuellt att hyra.
Pris: 2 952 000 - 4 100 000 kr.

I hjärtat av Hamnen / Slottsparken bor du mycket centralt, havsnära och vackert med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, butiker, caféer, barer, vackra promenadstråk, fina grönområden, badplats, båthamn, bra kommunikationer, busshållplats, vårdcentral och centrum. Småbåtshamnen ligger runt hörnet, Citadellet/slottet en kortare promenad bort och Borstahusen når du enkelt på cykel, med bil eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.