Plommonstigen 19

Plommonstigen 19

Slutpris

350 000 kr


Larvi Koloniområde— Landskrona

Plommonstigen 19


Slutpris
350 000 kr

Larvi Koloniområde— Landskrona

Nyrenoverad kolonistuga i toppskick

Lagom till sommaren och njutbara stunder erbjuds nu möjlighet att förvärva denna omsorgsfullt renoverade koloni i hjärtat av Larvi med öppen planlösning, modernt kök och härligt ljusinsläpp. En stuga i toppskick innebär mer tid för familj & vänner, rogivande trädgårdsarbete eller varför inte bara lata stunder i solstolen med en god bok. Lättskött tomt med stora gräsytor och fem olika sorters äppelträd.

De nylagda trädäcket förenar de två byggnaderna på ett förtjänstfullt sätt och bildar en härlig yta om ca 70 kvm med utrymme för matplatser, loungegrupper, solstolar eller vad som än önskas. Detta kompletteras av det rejäla uteköket med vask och förvaring som tillsammans med en grill är allt som behövs för ljuvliga grillkvällar eller annan matlagning under bar himmel, magiskt.

Storstugan med kök, matplats och vardagsrum/sovrum har de senaste åren försetts med nytt tak, ny ytterpanel, ny innerpanel, nytt IKEA-kök samt nya fönster och nydragen el. Lillstugan, även den i renoverat skick, lämpar sig utmärkt som sovrum eller gästrum.

Dessutom förbränningstoalett, utekök, utedusch och förrådsbyggnad.

Larvi koloniområde är utmärkt beläget med gångavstånd till hav, matbutik och utmärkta kommunikationer mot centrum, stationen och Borstahusen.

OBS! För att få köpa en koloni i Landskrona måste man vara skriven och bo i kommunen.

Välkommen på visning!


Boarea
35 kvm
Arrende
4 260 kr/år
Driftkostnad
6 000 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
2 rum (2 sovrum)
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Landskrona

Denna fritidshus på Plommonstigen såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Plommonstigen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.