Prästgatan 8B / Centralt / Landskrona

2.a i central läge - Prästgatan 8B

Slutpris
520 000 kr
Referensnummer
33 398
Boarea
59 kvm
Avgift
3 788 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prästgatan såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Prästgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående, väldisponerad lägenhet med balkong i utmärkt, centralt läge. De ljusa, rymliga rummen med naturligt ljusinsläpp harmonierar väl med fräscha, enhetliga ytskikt och bidrar till en välkomnande känsla. Dessutom helkaklat badrum i stilfullt utförande med vägghängd inredning och tvättmaskin.

Belägen i lugnt, trevligt område med direkt närhet till centrum och utmärkta kommunikationer samt stor matbutik och gemytligt café strax utanför porten. Gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda i form av härliga parker, badstrand, restauranger, musèer och sevärdheter. Dessutom två rejäla förråd samt två välutrustade tvättstugor i välskött förening.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.