Prästgatan 2 B / Centrum / Landskrona

Centralt belägen 1:a med direkt närhet till centrum och kommunikationer

Slutpris
515 000 kr
Boarea
25 kvm
Avgift
1 573 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prästgatan såldes av oss 2018-08-01. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Prästgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På utmärkt cityläge finner ni denna 1:a med sovalkov, kök och stambytt badrum. Med förmånlig avgift där även bredband ingår lämpar den sig utmärkt som första lägenhet eller studentlägenhet då pendlingsmöjligheterna mot såväl Helsingborg som Lund - Malmö är utmärkta. Välskött HSB-förening som endast haft en avgiftshöjning de senaste tio åren.

Belägen i lugnt, trevligt område med direkt närhet till centrum och utmärkta kommunikationer samt stor matbutik med apotek och såväl gemytligt café som delikatessbutik strax utanför porten. Gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda i form av härliga parker, badstrand, underbara promenadstråk och inom kort nyöppnade hotell Öresund med restauranger och spaavdelning.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration