Ringvägen 78

Ringvägen 78

Slutpris

3 015 000 kr


Östervång— Landskrona

Ringvägen 78


Slutpris
3 015 000 kr

Östervång— Landskrona

Kedjehus på utmärkt läge med tomt mot väster

I direkt närhet till Landskrona stationsområde och större matbutiker finner ni detta 1,5-plans kedjehus med utmärkta förutsättningar att anpassa och förädla efter egna behov och önskemål. I samband med att köket renoverades för ett antal år sedan öppnades även planlösningen upp och ett uterum har byggts till.

Kök, vardagsrum och matplats förenas i en halvöppen lösning med härlig ljusinsläpp från väster och kompletteras på entréplanet av ett sovrum, ett allrum mellan kök och uterum samt badrum och tvättstuga. Ovanvåningen erbjuder två rejäla sovrum på varsin gavelsida med en förenande hall i mitten som även inrymmer en mindre toalett.

Rejäl tomt i västerläge med sol större delen av dagen och möjlighet att anlägga uteplatser, pool, växthus, odlingsland eller annat efter behov och önskemål.

Uppfart med plats för två bilar samt carport med plats för en bil. Det tidigare garaget används idag endast som förråd.

Läget är som sagt utmärkt med direkt närhet och tillgång till kommunikationer såväl inom staden som bussförbindelser utanför och Pågatåg / Öresundståg mot både Helsingborg samt Lund & Malmö. Dessutom nås motorvägen i både nord- och sydgående riktning inom några minuter med bil.

OBS! Huset kommer att förbesiktigas på torsdag nästa vecka och protokollet kommer att läggas upp under fliken Dokument innan visningen söndagen den 24/9.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
120/45 kvm
Driftkostnad
43 884 kr/år
Tomtarea
413 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-12

Mäklarhuset Landskrona

Denna kedjehus på Ringvägen såldes av oss 2023-10-12. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Ringvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.