Rönnebergsgatan 41

Rönnebergsgatan 41

Slutpris

2 795 000 kr


Hyllingelyckan— Landskrona

Rönnebergsgatan 41


Slutpris
2 795 000 kr

Hyllingelyckan— Landskrona

1 1/2 plansvilla i Hyllingelyckan på friköpt tomt.

Välkommen till denna gedigna och prydliga 1 1/2 plansvilla i vinkel med källare under hela huset. Bra läge i det populära och barnvänliga området Hyllingelyckan med närhet till fina kommunikationer, välsorterade matbutiker, skolor och förskolor.

Villan är tillbyggd med vardagsrum och källare på 80-talet och har en trevlig planlösning med fina möjligheter att öppna upp mellan kök och vardagsrum för att få en modern, öppen och luftig planlösning.
Taket är bytt 1986 med ny papp, läkt och pannor och papptaket på tillbyggnaden är bytt 2020.
Källaren renoverades 2021/2022 med målning och klinkergolv i samtliga utrymmen, i källartrappan lades samtidigt också klinkergolv.

I källaren finns utrymmen såsom hobbyrum, förråd , verkstad och möjlighet till gästrum, gillestuga eller varför inte tonårsrum då det finns en separat utgång?

Välskött, lummig och grönskande tomt i soligt syd-/västläge med planteringar, växthus och ett inglasat uterum som förlänger sommarsäsongen. På tomten finns en flaggstång där flaggan hissas i topp för att uppmärksamma allmänna högtidsdagar och familjens födelsedagar.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
122/90 kvm
Driftkostnad
13 268 kr/år
Tomtarea
481 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-07-15

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Rönnebergsgatan såldes av oss 2022-07-15. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Rönnebergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.