Skillingstigen 6

Skillingstigen 6

Slutpris

3 900 000 kr


Öresundsparken / Borstahusen— Landskrona

Skillingstigen 6


Slutpris
3 900 000 kr

Öresundsparken / Borstahusen— Landskrona

1-planshus Öresundsparken

På attraktivt läge i populära Öresundsparken kan vi nu erbjuda ett ljust och väldisponerat enplanshus i vinkel med tillhörande garageplats. Interiören består av ett klassiskt tillagningskök med "bardisk" mot matplatsen som möter vardagsrummet i en delvis öppen planlösning. Sällskapsutrymmena har ett vackert ekparkettgolv med en variant på det ikoniska, holländska rutmönstret, i kombination med ljus färgsättning på vägg. Tre bra sovrum, varav ett genomgångsrum (går att trolla bort med en mindre ombyggnad av hall). Fräscht duschrum med handfat och tvättmaskin. Separat wc intill duschrum. Det stora förrådet som ligger vägg i vägg med vardagsrummet skulle kunna göras om till boyta, helt eller delvis. Trädgården är lagom stor och får sällskap av en överbyggd altan som nästan når uterumsstatus. Passa på att sätta din egen prägel på denna pärla och njut av vacker parkmiljö med närhet till hav & hamn, matbutik, skolor/förskolor, golfbana och trevliga restauranger - allt inom bekvämt promenadavstånd. Välkommen att boka dig på visning!


Boarea/biarea
105/17 kvm
Driftkostnad
27 101 kr/år
Tomtarea
318 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-18

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Skillingstigen såldes av oss 2024-03-18. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Skillingstigen.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.