Skogsmusgården 2 / Skogsmusgården / Landskrona

1-plans BR-radhus på gavelläge med stor uteplats, härligt ljusinsläpp och bastu

Slutpris
2 345 000 kr
Boarea
122 kvm
Avgift
8 107 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogsmusgården såldes av oss 2020-03-23. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Skogsmusgården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogsmusgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad bostadsrätt som välkomnar med härligt ljus och rymd där hela planlösningen centreras kring en väl tilltagen, inbjudande innergård. Det sluttande pulpettaket bidrar till karaktär och en generös takhöjd som ytterligare förstärks av högresta glaspartier som vetter mot innergården till. En innergård med plats för både loungehörna, matplats, grill och planteringar efter tycke och smak. 3 fjärrstyrda markiser bidrar till svalkande skugga eller skydd mot lättare regn.

Kök och matplats förenas i en öppen yta som kompletteras av ett rymligt vardagsrum, tre sovrum samt två helkaklade badrum, varav ett generöst tilltaget med bastu. Vattenburen golvvärme bidrar såväl till trivsam inomhuskomfort som öppna ytor utan skrymmande radiatorer. Större delen av bostadsrätten har nyligen målats om och fräschats upp.

Garageplats ingår i avgiften och med access från såväl entrésidan som uteplatsen erbjuds ett väl tilltaget förråd. Dessutom möjlighet att köra ända fram till dörren och lasta av när man t.ex. storhandlat eller liknande.

Skogsmusgården är ett populärt område på lugnt, avskilt läge med direkt närhet till såväl kommunikationer, vårdcentral och matbutik som restauranger och Fysiken friskvårdscenter . Även närhet till välrenommerade skolor, golfbana hav och bad samt Borstahusen. Utmärkta pendlingsmöjligheter mot såväl Helsingborg som Lund - Malmö.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Borstahusen

I fantastiska Borstahusen och dess närområde kan du njuta av både strandliv och båtliv eller varför inte golf eller camping?

Nöje

Här finner du fiskebodar, restauranger, småbåtshamn och museum/galleri. Härliga uteserveringar på sommaren där du kan njuta av god mat och dryck. På promenadavstånd ligger Landskrona Golfklubb med två 18-hålsbanor, övningsområde/träningsanläggning, gym, shop och två restauranger - Brasseriet och Erikstorps Kungsgård.

Fritid

I Borstahusen finns segelskola, möjlighet att utöva vattensporter, golf, utegym, campingplats (5-stjärnig) och motionsslingor.

Kommunikation

Bussförbindelser - stadsbussarna går regelbundet och tar dig enkelt till tågstationen för vidare färd mot t.ex. Helsingborg, Malmö eller varför inte Köpenhamn.

Familjeliv

I närområdet finns flertalet skolor/förskolor, Internationella Engelska skolan F-9, Västervångsskolan F-9 och Säbyholms Montessori F-9. Förskolor som Svaneholms förskola, Hackebacken, Rockaden mfl.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.