Slottsgatan 2c

Slottsgatan 2c

Slutpris

1 950 000 kr


Centrum— Landskrona

Slottsgatan 2c


Slutpris
1 950 000 kr

Centrum— Landskrona

5 rum och kök på utmärkt Cityläge

Väldisponerad, genomgående 5-rummare som välkomnar med generösa utrymmen, härligt ljusinsläpp och vacker utsikt åt flera väderstreck. Balkong i söderläge och såväl centrum som den lummiga slottsparken och det expansiva Nyhamnsområdet strax utanför porten.

Utmärkt möjlighet för den som kanske känner att det stora huset börjar bli för stort och krävande men ändå önskar utrymme för kanske ett hemmakontor, en liten hemmaateljé, ett biblioteksrum eller bara extra sovrum eller gästrum.

Planlösningen fördelar sig på ett inbjudande vardagsrum med fungerande öppen spis i direkt anslutning till såväl balkong som dagens kontor som med fördel kan nyttjas som separat matrum. Dessutom ett rymligt kök med en öppen, luftig känsla som kompletteras av utrymme för en angränsande matplats. Därtill ytterligare 3 rejäla rum som kan nyttjas efter behov och önskemål samt ett helkaklat badrum och en gästtoalett.

Lugnt läge på enkelriktad gata med kortare gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda i form av restauranger, shopping, kultur, kommunikationer, badplatser, underbara parker och promenadstråk längs havet. Gott om parkeringsplatser på långtidsparkeringar direkt utanför fastigheten samt på Kasernplan ett stenkast bort.

Välkommen på visning!


Boarea
117 kvm
Avgift
8 235 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-08-01

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Slottsgatan såldes av oss 2023-08-01. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Slottsgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.