Söndagsgatan 1

Söndagsgatan 1

Slutpris

7 800 000 kr


Svaneholm— Landskrona

Söndagsgatan 1


Slutpris
7 800 000 kr

Svaneholm— Landskrona

Poolvilla i toppskick med energiklass A!

Unna dig drömlivet i denna fantastiska poolvilla på hörntomt, belägen i ett av de mest attraktiva villaområdena i Landskrona. Med endast ca 200 meter till havet får du en oslagbar kombination av stil, komfort och närhet till naturen. Denna exklusiva bostad har genomgått en totalrenovering och erbjuder enastående bekvämligheter för att göra varje dag till en njutning. Ta ett dopp i den inbjudande poolen eller koppla av i det lyxiga SPA-badet efter en lång dag. Uteköket gör det enkelt att bjuda in vänner och familj till grillkvällar under varma sommarkvällar, medan uterummet ger möjlighet till avslappning och njutning året runt.

Med solceller på taket har du minimala driftskostnader (energiklass A) och bidrar också till en positiv miljöpåverkan. Du kan njuta av det exklusiva köket från Ballingslöv, som inte bara är snyggt och stilfullt, utan också funktionellt och praktiskt. Köksmaskinerna från Ballingslövs Studio Line-sortiment ger dig möjlighet att skapa kulinariska mästerverk och ta din matlagning till en helt ny nivå.

Den insynsskyddade och lummiga trädgården ger en privat och avskild oas där du kan slappna av och njuta av lugnet. Med närheten till Borstahusen och Borstahusens hamn har du möjlighet att upptäcka charmiga restauranger och vackra promenadstråk längs med vattnet. För den aktive finns det en 36-håls golfbana i toppklass samt fina strövområden att utforska. För de små i familjen finns förskola och skola i närheten, vilket gör detta till det perfekta hemmet för en växande familj. Med bekvämligheter, natur och utmärkta faciliteter inom räckhåll kan du verkligen få det bästa av det mesta.


Boarea
ca 151 kvm
Driftkostnad
23 450 kr/år
Tomtarea
471 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-07

Mäklarhuset Landskrona

Denna kedjehus på Söndagsgatan såldes av oss 2024-06-07. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Söndagsgatan.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.