Strandvägen 180

Strandvägen 180

Slutpris

2 175 000 kr


Strandvägen / Borstahusen— Landskrona

Strandvägen 180


Slutpris
2 175 000 kr

Strandvägen / Borstahusen— Landskrona

2:a i toppskick med uteplats i söderläge och tillgång till gemensam pool

I den ståtliga och smakfullt restaurerade Skeppsredarvillan återfinns denna karaktärsfulla lägenhet med privat uteplats i söderläge, generös takhöjd, vattenburen golvvärme och separat sovloft.

Vardagsrum och kök förenas i en öppen, luftig planlösning som på entréplanet kompletteras av ett helkaklat badrum och ett loft med utrymme för extra sovplatser. Sovrummet med platsbyggda garderobssektioner hittar man en trappa upp.

Den härliga uteplatsen erbjuder sol stora delar av dagen samt utrymme för såväl både loungemöblemang och matplats. Vindskyddat läge skapar förutsättningar för många njutbara stunder.

Garanterad parkeringsplats finns om så önskas och som medlem i föreningen erbjuds tillgång till gemensamma faciliteter som poolområde med sundsutsikt, fräsch tvättstuga en halvtrappa ner, övernattningslägenhet med pentry samt vinkällare. Möjlighet till många sängplatser gör att lägenheten även lämpar sig utmärkt som övernattningslägenhet vilket den nyttjats som av nuvarande ägare.

Utmärkt läge med bussförbindelser strax utanför dörren liksom cykelbanor och promenadstråk mot såväl Borstahusen som centrum. Exercisfältet och det havsnära läget garanterar härliga naturupplevelser och välrenommerade restauranger, badplatser och golfbanor är inte heller långt borta.

Skeppsredarvillan som ursprungligen ritades av malmöarkitekten Yngve Herrström 1916 har under åren 2017-2020 såväl omsorgsfullt restaurerats som försetts med smakfulla tillbyggnader. Slutresultatet har blivit utomordentligt lyckat där de ursprungliga formspråken rotade i nyklassicism och nationalromantik på ett föredömligt sätt förenats med dagens modernare uttryckssätt och krav på hög boendestandard.

Välkommen på visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 347 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-24

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Strandvägen såldes av oss 2023-04-24. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Strandvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.