Svarvaregatan 5B / Landskrona

2:a med låg månadsavgift - Svarvaregatan 5B

Slutpris
480 000 kr
Referensnummer
109 674
Boarea
57 kvm
Avgift
3 089 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-02-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svarvaregatan 5B såldes av oss 2014-02-01. Se alla våra försäljningar i Landskrona

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svarvaregatan 5B är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig 2:a med ljusa, inbjudande rum, renoverat kök och helkaklat badrum. Låg månadsavgift och stambyte gjort. Bra läge i lugnt område.

Den låga månadsavgiften samt att inga större investeringar finns planerade skapar goda förutsättningar för en förmånlig boendekostnad. I föreningen erbjuds faciliteter som gym, bastu och festlokal.

Lägenheten är belägen i ett lugnt område med närhet till såväl centrum och skolor som havet och underbara promenadstråk. Konditori och utmärkta kommunikationsmöjligheter strax utanför dörren.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.