Timmermansgatan 2E / Väster / Landskrona

Väldisponerad 1:a med balkong - Timmermansgatan 2 E

Slutpris
200 000 kr
Boarea
34 kvm
Avgift
3 223 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Timmermansgatan såldes av oss 2015-01-31. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Timmermansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående, väldisponerad 1:a med möjlighet till snabbt tillträde. Nymålad och inflyttningsklar med härlig balkong, renoverat kök samt helkaklat badrum i stilfullt utförande. Dessutom rejält vardagsrum med plats för såväl säng som tv-soffa och arbetsplats eller mindre matgrupp.

Utmärkt läge med gångavstånd till centrum samt härliga grönområden, jourbutik, konditori, pizzeria samt goda kommunikationsmöjligheter strax utanför dörren.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.