Timmermansgatan 1B / Väster / Landskrona

Inflyttningsklar 1:a med stor balkong

Slutpris
435 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
3 741 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på timmermansgatan såldes av oss 2018-11-23. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på timmermansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad, modernt renoverad lägenhet med separat kök, rymlig sovalkov med utrymme för dubbelsäng samt genröst tilltaget vardagsrum som kan möbleras efter behov och önskemål. Renoverades under 2016 med nytt kök, nya golv, uppfräschade väggar samt tak med infällda spotlights i vardagsrummet. Balkongen erbjuder utrymme för såväl större möblemang som större sällskap.

Stambyte med totalrenovering av badrumen utfördes 2006/2007 då även källaren renoverades och förseddes med nya förråd samt bastu.

Gångavstånd till centrum samt härliga grönområden, jourbutik, konditori, pizzeria, hundrastgård samt goda kommunikationsmöjligheter strax utanför dörren.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration