Timmermansgatan 1 C / Väster / Landskrona

Väldisponerad 1:a i inflyttningsklart skick med underbar balkong i västerläge

Slutpris
555 000 kr
Boarea
36 kvm
Avgift
3 755 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Timmermansgatan såldes av oss 2019-09-14. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Timmermansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smakfullt renoverad lägenhet som inrymmer rejält, vinkelbyggt kök med utrymme för matplats, vardagsrum med sovalkov i anslutning till den generöst tilltagna balkongen samt stilfullt badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte 2006/2007. I samband med föreningens stambyte renoverades även källaren som förseddes med nya förråd samt bastu.

Gångavstånd till centrum samt härliga grönområden, jourbutik, konditori, pizzeria, hundrastgård samt goda kommunikationsmöjligheter strax utanför dörren.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.