Vattenverksallén 23

Vattenverksallén 23

Slutpris

2 000 000 kr


Landskrona

Vattenverksallén 23


Slutpris
2 000 000 kr

Landskrona

Generösa ytor & härlig uteplats i västerläge

På lugnt, trivsamt läge med gångavstånd till större matbutiker och Landskrona station finner man denna väldisponerade och rymliga gavellägenhet om hela 110 kvm med härligt ljusinsläpp från tre väderstreck.

Genomgående bra, uppdaterat skick innebär att det bara är att flytta rakt in och göra sig hemmastad i de stora sällskapsytorna som verkligen lever upp till dagens förväntningar om såväl praktiska vardagar som festliga tillställningar med familj och vänner. Helt enkelt ett av få alternativ i Landskrona om man söker efter en större, modern lägenhet i ett plan med uteplats i bra läge.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig, välkomnande entré med plats för klädavhängning och kompletterande förvaringslösning om så önskas. Entrén öppnar sedan upp sig mot lägenhetens sociala mittpunkt där kök, matplats och vardagsrum förenas på en yta som kan disponeras på olika sätt efter behov och önskemål. Nuvarande ägare har till exempel valt att dela av rummet för att skapa en mer avskild, mysig tv-hörna medans andra väljer att ha det helt öppet. Dessutom tre sovrum av skiftande storlek samt ett väl tilltaget, helkaklat badrum med praktisk tvättsektion.

Uppvuxna häckar och buskage ramar förtjänstfullt in uteplatsen i lummig grönska som även bidrar till insynsskydd och en mer privat känsla. Här kan eftermiddags- och kvällssolen avnjutas på det anlagda trädäcket med plats för såväl loungegrupp som matplats om så önskas. Och skulle vädergudarna inte vara på sitt bästa humör eller om säsongen är vår eller höst kan man istället njuta på den inglasade balkongen som kan öppnas upp helt eller delvis.

Parkeringsplats ingår i avgiften och möjlighet finns även att installera laddstolpe för elbil. Det erbjuds även ett antal gästparkeringar för besökande gäster.

Lugnt område med gångavstånd till tågstation, större matbutiker, skolor, lasarett och vårdcentral. Grönskande, välskött innergård med gemensamma uteplatser och lekplats för barnen.

Välkommen på visning!


Boarea
110 kvm
Avgift
8 066 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-24

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Vattenverksallén såldes av oss 2024-05-24. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Vattenverksallén.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.