Weibullsgatan 23 / Landskrona

Tillbyggd 1,5-plansvilla med inredd källare och härlig trädgård med pool i västerläge

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
113/50 kvm
Driftkostnad
30 780 kr/år
Totalareal
563 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Weibullsgatan såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Weibullsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Weibullsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Hyllingelyckan med direkt närhet till tågstation och större matbutiker finner man denna trevliga familjevilla med generöst tilltagen trädgård. 2007 byggdes villan till med vad som idag utgör vardagsrummet och som kan delas av för att inrymma ytterligare ett sovrum. Vardagsrumsdelen kompletteras på entréplanet av kök och matplats i öppen planlösning samt ett större sovrum och ett mindre. På ovanvåningen erbjuds ett allrum, två mindre sovrum som kan öppnas upp till ett större samt ett badrum. I den ljusa, fräscha källaren med separat ingång finner man det kombinerade badrummet / tvättstugan som nyligen renoverats i stilfullt utförande. Här erbjuds även ett verkstadsrum, samt utmärkta möjligheter till förvaring eller kanske ett gästrum.

Den inbjudande trädgården lockar med såväl anlagd uteplats som pool och stor, härlig gräsmatta. Omsluten av höga, uppväxta häckar lämpar den sig utmärkt för att barn och husdjur ska kunna röra sig fritt. Dubbla uppfarter, varav den ena med carport bidrar till möjlighet att parkera upp till tre bilar. Det finns även ett garage som idag enbart nyttjas som förråd.

Kortare gångavstånd till såväl Landskrona station samt matbutiker och Seminarieskolan F-9. Cykelväg in till centrum, dessutom två större gym/friskvårdsanläggningar i närheten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration