Tröskvägen 87

Tröskvägen 87

Slutpris

2 495 000 kr


Östra Lerberget— Lerberget— Höganäs

Tröskvägen 87


Slutpris
2 495 000 kr

Östra Lerberget— Lerberget— Höganäs

1-plansvilla med lugnt och trivsamt läge i populära Östra Lerberget

Populära Östra Lerberget med 90 välplanerade kvm i markplan fördelade på 3 rum och kök samt lättskött trädgård i syd/västläge. Villan är i gott skick med inglasad vinterträdgård. Den vackra och lättskötta trädgården med sina härligt gröna växter ger en känsla av japansk trädgård. Garage och förråd.

Östra Lerberget är ett av Höganäs kommuns mest populära bostadsområden tack vare sitt central läge i kommunen kombinerat med lugnt trafikerade gator (mestadels gränder). Vidare finns grönytor och närhet till Lerbergsskolan (förskola-9:e klass), havet och framför allt Höganäs sportcenter vilket är ett av Skånes största rekreationsområden med bland annat fotbollsplaner, basketplaner, bowlinghall, simbassänger, gym, tennisbanor inomhus och utomhus, gymnastikhall, golf mm.
Ca 15 minuters promenad från Östra Lerberget under väg 111 via två tunnlar når man Lerbergsskogen och charmiga Gamla Lerberget med sin idylliska småbåtshamn och sandstrand, här kan barnen lära sig segla optimistjolle och leka på strandängen. Sillagrillningar på sommaren, kort och gott är detta en riktigt familjeidyll!


Boarea/biarea
90/20 kvm
Driftkostnad
53 049 kr/år
Tomtarea
298 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-05-05

Mäklarhuset Höganäs

Denna villa på Tröskvägen såldes av oss 2023-05-05. Se alla våra försäljningar i Lerberget samt även på Tröskvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.