Brohuset 1011

Brohuset 1011

Slutpris

1 200 000 kr


Ljungbyhed— Klippan

Brohuset 1011


Slutpris
1 200 000 kr

Ljungbyhed— Klippan

VILLA MED STOR TRÄDGÅRD

Välkomma till detta fina hus med stora ytor både invändigt och utvändigt.

När du kliver in genom entrédörren möts du av en rymlig hall med avhängningsmöjligheter i form av krokar och en hatthylla. Från hallen når du sedan enkelt till bostadens alla ytor. Direkt till vänster finner du det första sovrummet som även har en klädkammare. Rakt fram från hallen kommer du till det stora vardagsrummet som fylls av naturligt ljus tack vare alla fönster här finns. I vardagsrummet får du plats med en större matplats och även en soffgrupp framför din tv.

Köket når man antingen direkt från hallen eller från vardagsrummet, det är ett stort och luftigt kök som erbjuder all utrustning du behöver för att laga en god middag till nära och kära. Från köket finns det även en dörr förberedd för om man vill bygga en terrass utanför köket.

Genom köket kommer man till bostadens största sovrum som nyligen renoverades. I sovrummet finns det även här en dörr om man skulle vilja ha en terrass på denna sida av huset också. Vid sovrummet finns även entréplanets badrum och rymlig en separat toalett.

Trappan till källaren finns i hallen. I källaren finner ni sedan ett allrum med plats för en soffa och två andra rum som kan inredas efter behov. Tvättstugan finns även nere i källaren och den är utrustad med tvättmaskin och torktumlare och utgång till trädgården. Vidare kommer man till en hall som leder till en matkällare med hyllor, ett pannrum samt ett helkaklat badrum med badkar, toalett och vask.

Utomhus har vi en stor trädgård med både odlingsområden men även ytor med endast gräsmatta där man kan placera utemöbler och skapa små mysiga hörnor att njuta av varma sommarkvällar.

Missa inte denna chansen utan anmäl ert intresse redan idag!


Boarea/biarea
138/125 kvm
Driftkostnad
32 762 kr/år
Tomtarea
2 016 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-12-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Brohuset såldes av oss 2023-12-12. Se alla våra försäljningar i Ljungbyhed samt även på Brohuset.

Boka värdering

Oskar Lund

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.