Rönnbärsbacken 9

Rönnbärsbacken 9

Slutpris

1 520 000 kr


Ljung— Ljungbyhed— Klippan

Rönnbärsbacken 9


Slutpris
1 520 000 kr

Ljung— Ljungbyhed— Klippan

Välplanerad villa med tre sovrum på mycket fin naturtomt. Separat gästhus med pentry och toalett.

Välkomna till denna fina och välplanerade villa uppe på Skäralids fritidsområde. Huset ligger på en mycket trevlig naturtomt så gott som fritt från grannar. Mestadels av den fria tomtytan ligger i söder och västerläge med sol hela dagen. Man har en stenlagd uteplats med pergola samt en stor terrass på cirka 32 kvm under tak i anknytning till vardagsrummet och köket. Hela tomten är välplanerad och ägaren har även låtit ordna en stor uppfart med plats för flera bilar. Det skulle också gå att bygga en carport mellan huset och gästhuset om man skulle vilja. Man har satt mysig utomhusbelysning som gör det härligt att sitta och umgås även på mörka kvällar.

Huset erbjuder tre bra sovrum, ett badrum med duschkabin, tvättmaskin, torktumlare samt handfat med kommod. Ett vardagsrum och kök med öppen modern planlösning. I vardagsrummet finns även en kamin som ger såväl värme som mysfaktor. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och spis.

Förutom huset finns även ett gästhus som byggdes 2013. Gästhuset har en del med ett rum där det finns pentry och utrymme för bäddsoffa eller våningssäng. Här finns också en egen toalett med handfat och kommod. Med egen ingång finns också ett förrådsutrymme i denna byggnaden.

I sommar har man sett över krypgrunden på huset. Man har bytt plasten mot marken och installerat en avfuktare, (EvoDry PD+). Denna avfuktaren är kraftig och klarar betydligt större grunder än denna. Man styr avfuktaren via en sladdansluten panel som sitter inne i huset. Det är torrt och bra klimat nere i grunden.

På samfällighetens centrumområde finns en utomhuspool, bastu, tennisbana, fotbollsplan, boulebana, minigolfbana och en träningslokal. Det finns även flera trevliga motionsspår. De har även en stor lada som renoverats, Ljungagillet, som man kan hyra som medlem i samfälligheten om man vill. Samfällighetsavgiften eller medlemsbidraget som de kallar den, som är på 5000 kr/år, går till att bland annat betala lön till fastighetsskötaren, drift och underhåll av poolen och allt annat på centrumanläggningen. Det ingår även skötsel av markytor och vägar samt snöröjning. Samfälligheten arrangerar även mycket trevliga gemensamma firande av midsommar, valborg mm.

För mer info läs mer på www.skaralidfritid.se

Snabbt tillträde är möjligt om man skulle önska.


Boarea/biarea
80/20 kvm
Driftkostnad
18 140 kr/år
Tomtarea
1 050 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-06

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Rönnbärsbacken såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Ljungbyhed samt även på Rönnbärsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.