Storgatan 19

Storgatan 19

Slutpris

1 350 000 kr


Lungbyhed— Ljungbyhed— Klippan

Storgatan 19


Slutpris
1 350 000 kr

Lungbyhed— Ljungbyhed— Klippan

STORT HUS PÅ CENTRALT LÄGE MED ENORM POTENTIAL!

Huset säljs med friskrivningsklausul!

Välkomna till Storgatan 19, huset ligger centralt i omtyckta Ljungbyhed med gångavstånd till allt vad byn har att erbjuda från livsmedelsbutiker, skola, sporthall och mycket mer.

Huset är på 220 kvm boarea och 110 kvm biarea som har ett av områdets största tomter på hela 1405 kvm. Från att parkerat bilen på uppfarten stiger man in i huset där man möts av trappen som leder oss antingen ner till källaren, första våningen, ovanvåningen eller vinden. Att trappan ligger utanför våningarna möjliggör för er som vill hyra ut de olika planen. De första planet är i samma planlösning som ovanvåningen vilket gör att det kan bli två stora lägenheter. Idag är de inredda med en rymlig hall som har en gäst-wc och förvaring till höger. Två sovrum där möjligheten finns att göra ett tredje om man delar upp vardagsrummet som idag är väldigt stort och öppet. Praktiskt kök med goda arbetsytor, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Från köket på första våningen stiger man ut i uterummet och på ovanvåningen leds man ut till den stora balkongen. Badrummen är inredda med plastmatta och utrustade med wc, handfat och dusch.

Vinden är idag inredd med två sovrum vilket gör att det totalt kan bli 8 sovrum.

I källaren finner man två rum som används till förvaring. Vidare in finner man tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare med stor plats till att hänga upp tvätt. Ett pannrum, en gäst-wc med klinker som är utrustad med wc och handfat. Längst in finner man två stora rum med egen ingång utifrån ner till källaren vilket ger er chansen att kunna bedriva verksamhet här nere.

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun som är känt för bland annat det militära, östra delen vid Rönne å ligger Spångens gästgiveri som är känt från filmen Kalle på Spången. Norr om Ljungbyhed finner man Herrevadskloster där Tycho Brahe har studerat. På promenadavstånd finner man Hemköp, bensinstationer, vårdcentral, busshållplatser och pizzeria.
För er som gillar träning så finns det allt från golf på Ljungbyheds Golfklubb, ett gym vid namn Studioaktiv24, Ljungbyheds IF för er som vill spela fotboll, Friluftsbad och till sist Sporthallen med andra aktiviteter.


Boarea/biarea
220/110 kvm
Driftkostnad
38 023 kr/år
Tomtarea
1 405 kvm
Rum
10 rum (6-8 sovrum)
Såld
2020-12-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Storgatan såldes av oss 2020-12-01. Se alla våra försäljningar i Ljungbyhed samt även på Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.