Sök Meny
Såld

Ystad / Löderup - Fröslöv / Fröslövsvägen 596

Förtjusande skånelänga med en allt igenom bevarad atmosfär vilket är ganska unikt. Klassiska detaljer som trägolv, fina gamla träinnertak och spegeldörrar. Rustikt stengolv i det lantliga köket som även har vedspis och gammaldags skafferi. Värmande kamin mitt i huset. En idyllisk, näst intill sagolik trädgård som är anlagd likt olika rum med uteplatser i skiftande väderstreck och former. Buxbom i rader, fruktträd och en mängd fina perenner finns att njuta av. Längan är tryggt belägen i en rad av hus men omgivningarna domineras av åkerlandskap. Promenadavstånd till Kafferosteriet i Örum.

Sponsrade länkar
Ystad / Löderup / Fröslöv
Fröslövsvägen 596
Slutpris: 1 700 000 kr
Boarea/biarea: 89/30 kvm
Driftkostnad: 11 137 kr/år
Tomtarea: 1 200 kvm
Rum: 4 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Skåne / Löderup / Fröslövsvägen